================================================== Header Section Start ==================================================

mapaKD tisak na PVC

Uvjeti korištenja


Zadnja izmjena: 16.4.2021.


Korištenjem internet stranice aKD Printing Zone koja pripada domeni akdprintingzone.hr i akdprintingzone.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Za obradu vaših osobnih podataka odgovorno je društvo AKD d.o.o., Savska 31, OIB: 58843087891 MB: 03751970, a odgovorna osoba u pogledu obrade osobnih podataka je direktor društva AKD d.o.o.

Mi se zalažemo za zaštitu vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima ili našom praksom u vezi s obradom vaših osobnih podataka, obratite nam se na adresu e-pošte zastita.podataka@akd.hr Sve informacije o zaštiti vaših osobnih podataka možete dobiti na sljedećem linku: Zaštita podataka na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka.

Akd d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Ujedno, ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ove stranice.

Tko bi trebao biti upućen u ovu politiku privatnosti?

 1. Ova politika se može primjenjivati na vas u slučaju ako ste:
  • Posjetitelj naše web stranice

Kada posjetite našu web stranicu www.akdprintingzone.com (“Web mjesto”) i obraćate nam se putem kontakt obrasca za određenim upitom/komentarom, ostavljate nam vaše osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa) kako bismo vas mogli povratno kontaktirati. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. Ovom politikom privatnosti želimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo i na koji način, kako ih obrađujemo, u koje svrhe ih upotrebljavamo, koliko dugo ih čuvamo, na koji način sve naše postupke možete nadzirati i koja prava imate u vezi s vašim osobnim podacima.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO i KAKO MOŽETE POVUĆI PRAVO NA ČUVANJE I OBRADU VAŠIH PODATAKA?

Vaši osobni podaci koje nam samostalno ustupite

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno ustupite ispunjavanjem obrasca na kontakt formi. Ispunjavanjem obrasca za upit prema nama prihvaćate da se slažate sa prosljeđivanjem vaših osobnih podataka koje zakonodavstvo opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: e-mail adresa, ime i prezime. Osobni podaci koje prikupljamo ovise o vrsti vaše interakcije s nama i web lokacijama, vašim izborima, proizvodima i značajkama koje koristite. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

U skladu sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka – Opća uredba o zaštiti podataka – GDPR (General Data Protection Regulation), a koja se primjenjuje u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018. godine te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Vaša prava kao korisnika stranice su: pravo na povlačenje dane privole u svakom trenutku, prava na pristup podacima, pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade podataka, pravo na ulaganje prigovora, pravo na ograničenje obrade, pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu.

Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo niti ustupamo nepovezanim trećim stranama, podatci služe kako bismo odgovorili na vaše upite poslane preko kontakt obrasca.Vaše podatke možemo koristiti da bismo od vas zatražili povratne informacije i da bismo vas kontaktirali u vezi s vašim korištenjem naših Usluga ili Proizvoda, i to isključivo ukoliko smo za navedeno dobili vašu privolu i to za vrijeme trajanja dobivene privole.

Podaci koji se automatski prikupljaju?

Ukratko: Neki podaci - poput IP adrese vašeg računala ili karakteristika preglednika i uređaja - prikupljaju se automatski kada posjetite naše web stranice. Mi automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili pregledavate web mjesta. Ove informacije ne otkrivaju vaš identitet (poput vašeg imena ili podataka o kontaktima), ali mogu sadržavati podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, referentni URL-ovi, naziv uređaja, država, lokacija, informacije o tome kako i kada koristite našu stranicu i ostale tehničke informacije. Te su informacije prije svega potrebne za održavanje sigurnosti i rada naših web lokacija te u svrhu interne analitike i izvješćivanja.

Informacije također prikupljamo putem kolačića i sličnih tehnologija. Više o tome možete saznati u našoj Politici kolačića

KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE, U KOJE SVRHE I TEMELJEM KOJE PRAVNE OSNOVE?

kako obrađujemo samo one osobne podatke koji su potrebni radi ostvarenja točno određene svrhe i te podatke upotrebljavamo samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe.

Obradu vaših podataka temeljimo na sljedećim pravnim osnovama:

 1. Pristanak:
  1. Vaše podatke možemo obraditi samo ako ste nam dali privolu da koristimo vaše osobne podatke u točno određene svrhe.
  2. Pravne obveze:
   • Možemo otkriti vaše podatke tamo gdje se to od nas zakonski zahtijeva kako bismo postupili u skladu s važećim propisima ili po nalogu suda ili drugog tijela, a u sklopu sudskog, upravnog ili drugog pravnog postupka (uključujući reakciju državnih tijela da ispune zahtjeve nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona).
  3. Legitimni interesi:
   • Možemo otkriti vaše podatke tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi s potencijalnim kršenjima naših politika, sumnjama na prijevare, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim aktivnostima, ili kao dokaz u parnicama u koje smo uključeni.

  Informacije na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora Akd d.o.o. i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost. Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovoj internetskoj stranici nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. Akd d.o.o. ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice akdprintingzone.com na druge stranice.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Da bismo riješili vašu eventualnu pritužbu u vezi s web mjestom ili dobili dodatne informacije u vezi s upotrebom web mjesta, molimo kontaktirajte nas na: helpdesk@akd.hr